tiistai 16. heinäkuuta 2013

HK Sininen lenkki (850g)

Saunakausi on hyvässä vauhdissa, joten on aika tutustua makkaroiden saloihin. Aloitetaan parhaimmasta - vaikkakin harvoin noteeratusta - ykkösluokan ziegurasta. Kyseessähän on tietenkin Sininen lenkki! Tämä liha sopii niin keittoon kuin grilliinkin - tai nautittavaksi sellaisenaan! Kiukaalla valmistettuna tämä makkara muuten maistuu taivaalliselta (kunhan muistat kääriä makkarat folioon ja sen jälkeen asettaa ne vielä varmuuden vuoksi (paloturvallisuus!) hieman kiukaan kivetyksen yläpuolella roikkumaan katosta), kunhan muistat ensin laittaa saunan päälle.

Koska lenkkisaunaan ei jostain syystä saanut tuoda lenkkimakkaroita, jouduin salakuljettamaan oman herkkuni paikalle. Edellä mainitusta johtuen jouduin kuitenkin siis myös syömään lenkin kylmänä, joka ei kuitenkaan (tietenkään!) menoa haitannut. Kuten salapullo, myös salamakkara maistuu parhaimmalta, joten pukuhuonetilojen nurkassa salamyhkää popsittu HK:n sininen oli sekä maultaan että kokemukseltaan täysi napakymppi!


Kehumme: Perinteikäs maku joka ei petä; sopii nautittavaksi yksin tai kaverin kanssa, kylmänä tai lämpimänä, maustettuna tai sellaisenaan.

Moitimme:
Pakkaus koko on sen verran iso, että yksin ei koko pakettia kunnolla pysty nauttimaan

Arvosana:
5/5, saunailtojen ehdoton kruunaajaa

Hinta:

Tuotetiedot
(lähde: Hookoo.fi)
Pakkauskoko

850g

Tuotteen ainekset


suomalainen porsaanliha, vesi, perunajauho, kamara, suomalainen naudanliha, stabilointiaineet (E1420, E450), suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, suola (1,7 %), glukoosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, inkivääri, korianteri), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), arominvahvenne (E621), aromit (mm. paprika), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti